Obavještenje za korisnike HKB-net

By 17th Februar 2016 Uncategorised No Comments

Sa zadovoljstvom obavještavamo korisnike da će od utorka, 16. februara 2016. godine., ponuda regionalnih kanala biti bogatija i za tri nova kanala LAUDATO TV, TVTK I TV HIT.

LAUDATO TV
Novi vjerski kanal, čiji program pridonosi osnaživanju duhovnih, moralnih i porodičnih vrijednosti roditelja, djece i mladih. Usmjeren je prema svim ljudima dobre volje koji imaju pozitivan stav prema životu. Djelovanje Laudato TV-a želi biti u službi istinitoga, lijepoga i dobroga, jer od tih općeljudskih vrijednosti svi ljudi imaju koristi. U vlastitoj produkciji Laudato TV nudit će vjerski emisije “Razlog nade”, “Minute za tebe”, “Katolički kalendar”, “Zajedno u mladosti” i “Božanstvena komedija”. Tu su i emisije “Papa s nama”, “Prosudba”, informativne vijesti “Izdvojeno”, “Dudo i prijatelji. Televizija će emitirati i animirane, sinhronizovane vjerske crtane filmove. Kanal možete pratiti u D3 digitalnoj ponudi na poziciji 86.

TVTK
Radio-televizija Tuzlanskog kantona danas proizvodi i emituje raznovrstan cjelodnevni radijski i televizijski program. Najkvalitetniji: filmski, serijski, sportski, zabavni, dokumentarni i dječiji program strane produkcije, te jedinstven: informativni, dokumentarni, obrazovni, zabavni, revijalni, sportski, vjerski i dječiji program vlastite produkcije. Svakodnevnim prisustvom na terenu u svim dijelovima Tuzlanskog kantona, Podrinja i Posavine, novinari i snimatelji Radio-televizije Tuzlanskog kantona došli su u svako mjesto: grad, selo, ulicu. Kanal možete pratiti u D3 digitalnoj ponudi na poziciji 67.

TV HIT
Sa sjedištem u Brčkom, sa emitovanjem je počela 1999. godine i emituje sadržaj infromativnog i zabavnog sadržaja. TV HIT je televizija koja ima za cilj unapređivanje medijske kulture, podsticanje kreativnog poslovnog ambijenta u Distriktu Brčko i okruženju a samim tim i kvalitetnije i brže informisanje građana. Širok spektar informativnih, društveno-političkih, kulturno-zabavnih kao i muzičkih sadržaja čini ovu televiziju liderom u svom okruženju. Kanal možete pratiti na poziciji 68.

Uživajte !