Svečano otvoren novi Telemach centar u Sarajevu

By 25th Februar 2016 Uncategorised No Comments

Performansom štićenika Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju „Vladimir Nazor“ KS, i puštanjem balona u vazduh, otvoren je svečano novi, savremeno opremljen centar Telemach grupacije u Sarajevu na adresi Milana preloga bb – Mali Bosmal.
Ovo je 23. poslovnica Telemach kompanije, koja od sada nastupa udruženo sa kompanijama HS, HKB i M&H, kao Telemach grupacija, i kao jedna od vodećih u domenu telekomunikacijskih usluga na području BiH.
Ovaj Telemach centar je poseban po tome što omogućava korisnicima svih udruženih kompanija HS, HKB i M&H mogućnost izmirivanja obaveza i upoznavanje sa inovativnim i vrhunskim servisima iz domena digitalnih tehnologija.
Novi centar je savremeno opremljen i pruža mogućnost novim, kao i postojećim korisnicima da se na licu mjesta uvjere u kvalitet naših usluga, a za prvih 100 korisnika obezbijedili smo benefit u vidu 6 mjeseci besplatnog korištenja HD paketa, te besplatnog korištenja HBO paketa naredna tri mjeseca.
Donacijom interneta Centru za odgoj, rehabilitaciju i obrazovanje „Vladimir Nazor“ KS, čiji su štićenici sudjelovali u zvaničnom programu otvorenja nove poslovnice, Telemach grupacija pokazala je još jednom da je društveno odgovorna kompanija koja ulaže u razvoj lokalne zajednice, ali i pomaže u poboljšanju uslova života građana u BiH.
Prijemu u povodu svečanog otvorenja nove poslovnice Telemach grupacije u Malom Bosmalu prisustvovali su brojni građani i zvanice kojima su uručeni i prigodni pokloni.