PREPOLOVI SVOJ MJESEČNI RAČUN

By 29th Februar 2016 Uncategorised No Comments

Izaberi neki od TRIO GRANDE paketa i prvih 6 mjeseci prepolovi svoj mjesečni račun
Navedena ponuda važi za sve nove korisnike, koji se odluče na korištenje nekog od TRIO GRANDE paketa, uz minimalni period korištenja od 24 mjeseca. Popust se obračunava u vidu 50% popusta na odabrani paket prvih 6 mjeseci na mjesečnom računu. Ukoliko se odluče na korištenje nekog od navedenih paketa na 12 mjeseci, pogodnost će trajati u periodu od 3 mjeseci.
ISKORISTI PRILIKU NA 1360!

PREPOLOVI SVOJ MJESEČNI RAČUN
Izaberi neki od DUO NET GRANDE paketa i prvih 6 mjeseci prepolovi svoj mjesečni račun
Navedena ponuda važi za sve nove korisnike, koji se odluče na korištenje nekog od DUO NET paketa, uz minimalni period korištenja od 24 mjeseca. Popust se obračunava u vidu 50% popusta na odabrani paket prvih 6 mjeseci na mjesečnom računu. Ukoliko se odluče na korištenje nekog od navedenih paketa na 12 mjeseci, pogodnost će trajati u periodu od 3 mjeseci.
ISKORISTI PRILIKU NA 1360!
PREPOLOVI SVOJ MJESEČNI RAČUN
Izaberi neki od DUO TEL GRANDE paketa i prvih 6 mjeseci prepolovi svoj mjesečni račun
Navedena ponuda važi za sve nove korisnike, koji se odluče na korištenje nekog od DUO TEL GRANDE paketa, uz minimalni period korištenja od 24 mjeseca. Popust se obračunava u vidu 50% popusta na odabrani paket prvih 6 mjeseci na mjesečnom računu. Ukoliko se odluče na korištenje nekog od navedenih paketa na 12 mjeseci, pogodnost će trajati u periodu od 3 mjeseci.
ISKORISTI PRILIKU NA 1360!
POSEBNA POGODNOST ZA POSTOJEĆE KORISNIKE!
Postojeći si korisnik?
Ukoliko prelaziš na iste servise koje si do sada koristio po naprednijoj ponudi u okviru TRIO I DUO paketa, prvih 6 mjeseci besplatno gledaj HD paket!

TELEVIZIJA

Preko 190 digitalnih TV kanala

D3GO televizija na svim uređajima

HBO kanali i HBO GO filmovi na mobilnim uređajima

D3 kuća za digitalnu TV na dva televizora putem digitalnih prijemnika

CAM modul jedan daljinski upravljač za TV i digitalnu kablovsku
televiziju

I sve to uz bilo koji odabrani DUO TEL ili TRIO GRANDE paket!
OBJEDINI USLUGU TELEVIZIJE, INTERNETA I FIKSNE TELEFONIJE NA JEDNOM POVOLJNIJEM RAČUNU I OSTVARI DODATNE UŠTEDE!
ISKORISTI PRILIKU NA 1360!
*Kompanija HKB net i kompanija Telemach, na tržištu nastupaju udruženo gdje je prije svega u interesu zadovoljstvo svih korisnika. HKB-net je nosilac dozvole za distribuciju AV sadržaja i dozvole za pružanje usluge pristupa internetu i dozvole za obavljanje djelatnosti javnih elektronskih komunikacijskih mreža, te shodno tome davalac usluge analogne I digitalne televizije i interneta. Telemach je nosilac dozvole za pružanje fiksnih javnih telefonskih usluga, te shodno tome davalac usluge Telefonije.