Akcija se odnosi na nove korisnike. Navedene cijene su u skladu s akcijom 24 MJESECA BEZ PRETPLATE NA FIKSNU + 24 MJESECA PINK, ARENA SPORT SD I CINESTAR TV PREMIERE HD PAKET kroz TRIO GRANDE pakete.

Akcijska ponuda 12 mjeseci HBO PREMIUM PROMOTIVNO odnosi se na nove korisnike TRIO GRANDE FAMILY paketa uz minimalni period korištenja u trajanju od 24 mjeseca kao i postojeće korisnike koji obnove ugovor za TRIO GRANDE FAMILY paket na minimalni period korištenja u trajanju od 24 mjeseca.
Akcijska ponuda Pickbox 24 mjeseca PROMOTIVNO odnosi se na nove korisnike TRIO GRANDE FAMILY paketa uz minimalni period korištenja u trajanju od 24 mjeseca kao i postojeće korisnike koji obnove ugovor za TRIO GRANDE FAMILY paket na minimalni period korištenja u trajanju od 24 mjeseca.
Akcijska ponuda 12 mjeseci HBO PROMOTIVNO odnosi se na nove korisnike TRIO GRANDE paketa uz minimalni period korištenja u trajanju od 24 mjeseca kao i postojeće korisnike koji obnove ugovor za TRIO GRANDE paket na minimalni period korištenja u trajanju od 24 mjeseca.
Uz nove TRIO pakete dobivate još veći broj digitalnih TV i radio kanala, koje možete gledati gdje i kada želite. Dobivate i još brži internet, besplatan Wi-Fi, zatim UNIFI Wi-Fi signal van kuće na UNIFi mreži od preko 650. 000 lokacija u BIH, Srbiji, Sloveniji i Makedoniji, EON TV, kao i još više besplatnih minuta razgovora svakog mjeseca.
Za Vas koji trebate brzu i stabilnu internet vezu, najpovoljnije telefoniranje i najbolje od televizije u BiH, uz objedinjavanje svih usluga na jednom računu, TRIO paketi namijenjeni su ispunjavanju Vaše želje.

Ponuda Osnovnog TV paketa sa mjesečnim održavanjem KKS u iznosu od 19,90 KM sadržana je u TRIO GRANDE paketima.
Priključna taksa za sve TRIO GRANDE pakete iznosi 1 KM. Pretplatnik se može opredijeliti na minimalni period korištenja ove usluge u trajanju od 12 (dvanaest) ili 24 (dvadesetčetiri) mjeseca. 100 i 200 minuta se mogu iskoristiti za pozive prema svim fiksnim brojevima u inostranstvu, u skladu s ponudom Cjenovnika. Besplatni minuti u mreži se odnose na pozive u okviru mreža, Telemach BIH, SBB Srbija, Telemach Slovenija. Prilikom svakog poziva u opcijama FLAT BiH uspostava veze naplaćuje se 0,03 KM.

*Kompanija KATV HS i kompanija Telemach, kao i kompanija HKB-net i Telemach na tržištu nastupaju udruženo gdje je prije svega u interesu zadovoljstvo svih korisnika. Kompanije HS odnosno HKB-net je nosilac dozvole za distribuciju AV sadržaja i dozvole za pružanje usluge pristupa internetu i dozvole za obavljanje djelatnosti javnih elektronskih komunikacijskih mreža, te shodno tome davalac usluge analogne I digitalne televizije i interneta. Telemach je nosilac dozvole za pružanje fiksnih javnih telefonskih usluga, te shodno tome davalac usluge Telefonije.
Sve navedene cijene su u KM, sa uračunatim PDV-om.