Izaberite akciju na TRIO GRANDE pakete i uživajte u pogodnostima koje smo pripremili za vas!

• Odlučite se za fiksnu kroz TRIO GRANDE pakete i ostvarujete pogodnosti:

24 MJESECA BEZ PRETPLATE NA FIKSNU + 24 MJESECA SVI SPORTSKI I CINESTAR TV PREMIERE KANALI!

Navedena ponuda se odnosi na nove i postojeće korisnike HKB-neta, koji ne koriste uslugu fiksne telefonije, a koji se odluče na korištenje nekog od TRIO GRANDE paketa uz minimalni period korištenja od 24 mjeseca. Popust se obračunava u vidu 10 KM manje na mjesečnom računu. Korisnik dobiva ARENA SPORT SD i CineStar TV Premiere kanale 24 mjeseca promotivno, ukoliko isti ne predstavljaju sastavni dio paketa za koji se odluče.

• Odlučite se za internet kroz TRIO GRANDE pakete i ostvarujete pogodnosti:

12 MJESECI BESPLATAN INTERNET + 24 MJESECA SVI SPORTSKI I CINESTAR TV PREMIERE KANALI!

Navedena ponuda se odnosi na nove i postojeće korisnike HKB-neta , koji ne koriste uslugu kablovskog interneta, a koji se odluče na korištenje nekog od TRIO GRANDE paketa, uz minimalni period korištenja od 24 mjeseca. Popust se obračunava u vidu 22 KM manje na mjesečnom računu. Korisnik dobiva ARENA SPORT SD i CineStar TV Premiere kanale 24 mjeseca promotivno, ukoliko isti ne predstavljaju sastavni dio paketa za koji se odluče. SK HD kanali su već uključeni u D3 Start paket.

Ukoliko se odučite za uslugu fiksne telefonije kroz DUO TEL pakete ostvarujete pogodnosti: 24 MJESECA BEZ PRETPLATE NA FIKSNU + 24 MJESECA SVI SPORTSKI I CINESTAR TV PREMIERE KANALI!

Navedena ponuda se odnosi na nove i postojeće korisnike HKB-neta, koji ne koriste uslugu fiksne telefonije, a koji se odluče na korištenje nekog od DUO TEL paketa, uz minimalni period korištenja od 24 mjeseca. Popust se obračunava u vidu 10 KM manje na mjesečnom računu. Korisnik dobiva ARENA SPORT SD i CineStar TV Premiere kanale 24 mjeseca promotivno, ukoliko isti ne predstavljaju sastavni dio paketa za koji se odluče. SK HD kanali su već uključeni u D3 Start paket.

Ukoliko se odlučite za uslugu interneta kroz DUO NET GRANDE pakete ostvarujete pogodnosti:

6 MJESECI BESPLATAN INTERNET + 24 MJESECA SVI SPORTSKI I CINESTAR TV PREMIERE KANALI!

Navedena ponuda se odnosi na nove i postojeće korisnike HKB-neta, , koji ne koriste uslugu kablovskog interneta, a koji se odluče na korištenje nekog od DUO NET GRANDE paketa, uz minimalni period korištenja od 24 mjeseca. Popust se obračunava u vidu 22 KM manje na mjesečnom računu. Korisnik dobiva ARENA SPORT SD i CineStar TV Premiere kanale 24 mjeseca promotivno, ukoliko isti ne predstavljaju sastavni dio paketa za koji se odluče. SK HD kanali su već uključeni u D3 Start paket.

POSEBNA POGODNOST ZA POSTOJEĆE KORISNIKE!

Postojeći si korisnik?

Ukoliko prelaziš na iste servise koje si do sada koristio po naprednijoj ponudi u okviru TRIO I DUO paketa, prvih 6 mjeseci besplatno gledaš HD paket!
Za više informacija o ovim ali i ostalim pogodnostima pozovite nas na 1360!

*Kompanija HKB net i kompanija Telemach, na tržištu nastupaju udruženo gdje je prije svega u interesu zadovoljstvo svih korisnika. HKB-net je nosilac dozvole za distribuciju AV sadržaja i dozvole za pružanje usluge pristupa internetu i dozvole za obavljanje djelatnosti javnih elektronskih komunikacijskih mreža, te shodno tome davalac usluge analogne I digitalne televizije i interneta. Telemach je nosilac dozvole za pružanje fiksnih javnih telefonskih usluga, te shodno tome davalac usluge Telefonije.