Izaberite akciju na TRIO GRANDE pakete i uživajte u pogodnosti koje smo pripremili za vas!
• Odlučite se za fiksnu telefoniju kroz TRIO GRANDE pakete i ostvarujete pogodnosti: BEZ PRETPLATE NA FIKSNU TELEFONIJU 24 MJESECA + ARENA SPORT SD KANALI 2 GODINE PROMOTIVNO

Navedena ponuda se odnosi na nove i postojeće korisnike HKB-neta, koji ne koriste uslugu fiksne telefonije, a koji se odluče na korištenje nekog od TRIO GRANDE paketa uz minimalni period korištenja od 24 mjeseca. Popust se obračunava u vidu 10 KM manje na mjesečnom računu. Korisnik dobiva ARENA SPORT SD kanale 24 mjeseca promotivno, ukoliko isti ne predstavljaju sastavni dio paketa za koji se odluče.

• Odlučite se za internet kroz TRIO GRANDE pakete i ostvarujete pogodnosti:

12 MJESECI BESPLATAN INTERNET + ARENA SPORT SD KANALI 2 GODINE PROMOTIVNO

Navedena ponuda se odnosi na nove i postojeće korisnike HKB-neta , koji ne koriste uslugu kablovskog interneta, a koji se odluče na korištenje nekog od TRIO GRANDE paketa, uz minimalni period korištenja od 24 mjeseca. Popust se obračunava u vidu 22 KM manje na mjesečnom računu. Korisnik dobiva i ARENA SPORT SD kanale 24 mjeseca promotivno, ukoliko isti ne predstavljaju sastavni dio paketa za koji se odluče.

Ukoliko se odučite za uslugu fiksne telefonije kroz DUO TEL pakete ostvarujete pogodnosti: BEZ PRETPLATE NA FIKSNU TELEFONIJU 24 MJESECA + ARENA SPORT SD KANALI 2 GODINE PROMOTIVNO

Navedena ponuda se odnosi na nove i postojeće korisnike HKB-neta, koji ne koriste uslugu fiksne telefonije, a koji se odluče na korištenje nekog od DUO TEL paketa, uz minimalni period korištenja od 24 mjeseca. Popust se obračunava u vidu 10 KM manje na mjesečnom računu. Korisnik dobiva ARENA SPORT SD kanale 24 mjeseca promotivno, ukoliko isti ne predstavljaju sastavni dio paketa za koji se odluče.

Ukoliko se odlučite za uslugu interneta kroz DUO NET GRANDE pakete ostvarujete pogodnosti:

6 MJESECI BESPLATAN INTERNET + ARENA SPORT SD KANALI 2 GODINE PROMOTIVNO

Navedena ponuda se odnosi na nove i postojeće korisnike HKB-neta, , koji ne koriste uslugu kablovskog interneta, a koji se odluče na korištenje nekog od DUO NET GRANDE paketa, uz minimalni period korištenja od 24 mjeseca. Popust se obračunava u vidu 22 KM manje na mjesečnom računu. Korisnik dobiva ARENA SPORT SD kanale 24 mjeseca promotivno, ukoliko isti ne predstavljaju sastavni dio paketa za koji se odluče.

POSEBNA POGODNOST ZA POSTOJEĆE KORISNIKE!

Postojeći si korisnik?

Ukoliko prelaziš na iste servise koje si do sada koristio po naprednijoj ponudi u okviru TRIO I DUO paketa, prvih 6 mjeseci besplatno gledaš HD paket!
Za više informacija o ovim ali i ostalim pogodnostima pozovite nas na 1360!

*Kompanija HKB net i kompanija Telemach, na tržištu nastupaju udruženo gdje je prije svega u interesu zadovoljstvo svih korisnika. HKB-net je nosilac dozvole za distribuciju AV sadržaja i dozvole za pružanje usluge pristupa internetu i dozvole za obavljanje djelatnosti javnih elektronskih komunikacijskih mreža, te shodno tome davalac usluge analogne I digitalne televizije i interneta. Telemach je nosilac dozvole za pružanje fiksnih javnih telefonskih usluga, te shodno tome davalac usluge Telefonije.