Obavještenje za korisnike Telemach grupacije – područja na kojima je pušten novi signal

  • 0
  • 4th Mart 2016

Poštovani korisnici,

Nastavljamo sa kontinuiranim unapređenjem svih servisa i usluga prema korisnicima kompanija koje od sada posluju udruženo sa kompanijom Telemach.
U novoj priči nas vodi samo jedan cilj – da se pobrinemo da se u našem društvu dobro osjećate.

S tim u vezi, obavještavamo vas da smo svim korisnicima sa područja udruženih kompanija sa Telemachom na kojima je pušten novi signal, odnosno korisnicima koji su prešli na ponudu novih i naprednijih usluga, povećali brzinu internet paketa (DUO NET i TRIO GRANDE paketi) za dodatnih 30 Mb/s.

Navedenu pogodnost najbržeg interneta u BiH, korisnici DUO i TRIO paketa će uživati naredna 2 mjeseca.

Takođe, svi korisnici udruženih kompanija koji u narednom periodu počnu koristiti napredne servise kroz DUO NET ili TRIO GRANDE pakete, dobijaju gratis brži internet za dodatnih 30 Mb/s, dva mjeseca od momenta aktivacije novog paketa.

Pored ovog specijalnog poklona, svakako imate mogućnost korištenja nove akcije – PREPOLOVI MJESEČNI RAČUN u kojoj štedite i do 309 KM!

Ali to još nije sve!

Svim pretplatnicima koji su već prešli na nove usluge ili do 2.5.2016. godine učine isto, poklanjamo dodatna 2 mjeseca gledanja promotivnog paketa digitalnih TV kanala i telefonski aparat u vrijednosti od 40 KM ako izaberu paket koji uključuje fiksnu telefoniju.

Pozovite nas na broj 1360, pišite nam na e-mail adresu info@telemach.ba, Facebook profil Telemach BIH ili nas posjetite u Telemach-ovim poslovnicama u Sarajevu.

Hvala vam na povjerenju.