NOVI KANALI U PONUDI DIGITALNE TELEVIZIJE

  • 0
  • 30th Maj 2016

Poštovani korisnici,
Najavljujemo novitet u programskoj ponudi donoseći vam najbolji televizijski sadržaj na četiri nova kanala – GRAND 2, DISCOVERY TURBO Xtra HD, Nat Geo Wild koji od sada gledate u HD rezoluciji te kanal TV Lukavac.
Četiri nova kanala nude širok izbor vrhunskog sadržaja, najbolji muzički sadržaj, dokumentarce i emisije obrazovnog karaktera.
Grand 2 – novi kanal za još više zabave
Od sada još više uživajte u muzičkom programu na kanalu Grand 2. Novi kanal sa non-stop muzikom i spotovima nalazit će se u našoj D3 digitalnoj shemi u okviru D3 Start digitalnog paketa na poziciji 125.
Nat Geo Wild HD
je specijalizirani televizijski kanal i sestrinski kanal National Geographic Channela. Sve emisije su u potpunosti posvećene divljini, životinjskom svijetu i najsmrtonosnijim grabežljivcima koji njime vladaju. Nat Geo WilD HD kanal bit će dostupan uokviru D3 HD digitalnog paketa na poziciji 336.
Discovery Turbo Xtra HD

Kanal Discovery World mijenja naziv u Discovery Turbo Xtra HD. Ovo je prije svega muški kanal posvećen programiranju oko prijevoza, automobila, bicikala, brodova i aviona. Motori, sjaj, metal… Sve emisije su dokumentarnog i obrazovnog karaktera. Discovery Turbo Xtra kanal bit će dostupan u okviru D3 Proširenog i HD digitalnog paketa na poziciji 337.
Od sada u okviru D3 digitalne paltforme možete pratiti i TV Lukavac – domaći kanal koji donosi najnovije informacije iz Tuzlanskoga kantona. Kanal možete gledati u okviru D3 digitalne ponude na poziciji 87 u okviru D3 Start digitalnog paketa.
Novi kanali Discovery Turbo Xtra HD, TV Lukavac, Grand 2, bit će dijelom programske sheme od 31.5.2016.godine, dok ćete kanal Nat Geo Wild HD imati mogućnost gledati u narednim danima.
Podsjećamo, D3 digitalna televizija predstavlja bogatu TV programsku shemu od 209 TV kanala, s početnih više od 120 kanala u D3 start paketu, preko 35 kanala u HD kvaliteti i preko 70 radio kanala.