POSLJEDNJA FAZA PUŠTANJA NOVOG SIGNALA NA PODRUČJU SARAJEVA

  • 0
  • 31st Maj 2016

Poštovani korisnici,
Želeći da i Vi, sada već kao dio Telemach grupacije, dobijete pristup svim servisima koje nudimo i prednostima koje pružamo, u proteklih šest mjeseci intenzivno smo investirali u mrežu i radili na ujednačavanju ponuda usluga kompanije M&H Company, KATV HS, HKB-net i kompanije Telemach, koje na tržištu BiH nastupaju udruženo. Cilj nam je da ovaj proces rezultira kvalitetnijem i znantno unapređenijem korištenju svih telekomunikacionih servisa navedenih kompanija.
U navedenu svrhu uložili smo značajna sredstva i napore kako bi čitav proces potrajao što kraće i bezbolnije za naše korisnike. Uspješno smo završili petnaest faza puštanja novog signala na području Sarajeva. Na tome području korisnici mogu sada uživati u novim lokalnim, regionalnim, filmskim, serijskim, zabavnim, muzičkim, sportskim, dokumentarnim i dječijim TV programima, koje smo dodali u postojeću shemu.
S radošću obavještavamo da smo proces integracije priveli kraju i da je je posljednja faza puštanja novog signala na području Sarajeva planirana za četvrtak 2.6.2016. godine.
Svi korisnici imaju priliku zadržavanja postojećih paketa usluga, kao i mogućnost prelaska na nove naprednije pakete DUO TV+TEL, DUO TV+NET i TRIO TV+NET +TEL.
Zahvaljujemo svim korisnicima na razumijevanju u proteklom periodu, i radujemo se zajedničkoj priči u narednom periodu.
U nastavku objavljujemo spisak adresa na kojima je planirano unapređenje i ujednačavanje programskih shema u posljednjoj, završnoj fazi puštanja signala.
ALBANSKA, ALIBEGA FIRDUSA, ATIFE KARALIĆ, AVDE HODŽIĆA, BOSANSKIH KRALJEVA, ĆAMILA AVDIĆA, DOLINA MIRA, FOČANSKA, HADŽI MUSTAFE PENJAVE, HAMDIJE POZDERCA, ISAKA SAMOKOVLIJE, JAJAČKA, KENANA DEMIROVIĆA, KODŽINA, MILINKLADSKA, MOJMILSKA, MUFTIJE DŽABIĆA, NOVOPAZARSKA, PRNJAVORSKA, REISA FEHIMA SPAHE ČIKMA, RUĐERA BOŠKOVIĆA, SAFETA HADŽIĆA, TEOČAČKA, VEJSILA ČURČIĆA, VELEŠIĆI, VRBOVSKA, ABDURAHMANA SIRIJE, CAZINSKA, HAMDIJE KREŠEVLJAKOVIĆA, HASANA BIBERA, KANARA, MAHMUTA MAHMUTOVIĆA, MJEDENICA, MUHAMEDA EF. PANDŽE, OLOVSKA, POSAVSKA, ŠANAC, TABAŠNICA, TRIGLAVSKA, VARAŽDINSKA, VRBOVSKA, VRBOVSKA ČIKMA.
Kako do programa? Prilikom ujednačavanja programskih shema na navedenim područjima, u zavisnosti od tipa TV prijemnika i opreme koju koristite, bit će potrebno preskenirati TV prijemnike, te se unaprijed izvinjavamo na eventualnim neugodnostima radi ovog procesa. Također, dodatno će biti potrebno uraditi restart modema ( što znači da isključite i ponovno uključite modem iz električne energije).
Novi signal. Na područjima gdje je uspješno završeno ujednačavanje programskih shema, omogućeno je korištenje novih usluga koje uključuju: Najbrži internet pristupne brzine 40 do 200 Mb/s, dostupan bežično u cijeloj kući. Najpovoljnija fiksna telefonija sa besplatnim minutama prema fiksnim, mobilnim i internacionalnim destinacijama uz zadržavanje postojećeg broja telefona, te mogućnost korištenja fiksnog telefona uz ulsugu UNIFON i u pokretu preko vašeg mobitela, tableta ili kompjutera.
Digitalna televizija s najvećim brojem HD kanala i mogućnošću praćenja omiljenih TV sadržaja na više televizora, tableta i mobilnih telefona, sa novim funkcijama TV unazad 72 sata da više nikad ne propustite omiljenu TV emisiju, kao i Video klub, usluga videa na zahtjev sa velikim brojem naslova domaćih i stranih filmova, hitova, koncerata i serija.

Zahvaljujemo se još jednom svim vjernim pretplatnicima na razumijevanju u proteklom periodu, u ovom procesu prilagodbe sistema, te obećavamo da ćemo i u narednom periodu omogućiti vrhunske i inovativne usluge koje i zaslužujete.
Za sve dodatne informacije budite slobodni kontaktirati nas na zajednički broj Kontakt centra 1360.
Uživajte u novim servisima i kanalima!

Vaši KATV HS, HKB-net, M&H Company I Telemach