U 2016. godini poboljšavamo sve naše usluge i povećavamo cijenu usluge analogne televizije i održavanje sistema!

  • 0
  • 14th Juli 2016

Poštovani,

Naš cilj je da vam pružimo najbolju usluge televizije, interneta i fiksne telefonije, uz zadržavanje najboljeg odnosa između ponuđenih sadržaja i cijene. Proteklih smo godina u tom smislu napravili značajan iskorak.
• Implementirali smo nove usluge: TV unazad 72 h, Video klub, HBO OD, Pickbox, Unifi besplatan internet na preko 250.000 lokacija u regiji i Unifon – fiksni telefon izvan kuće
• Kreirali smo optimalne pakete za uštedu i objedinjavanje svih fiksnih telekomunikacijskih usluga u domaćinstvu, DUO TV+TEL, DUO TV+NET i TRIO Grande pakete
• Povećali smo brzinu interneta za preko 50% u ovoj godini i zadržali poziciju lidera u internet brzinama s početnih 6 Mbps u 2010. godine na današnjih 40 Mbps u paketima s mogućnošću ubrzanja do maksimalnih 200 Mbps. Brzine interneta u DUO i TRIO paketima su sada 40/3 Mbps, 80/4 Mbps, 120/5 Mbps i 150/6 Mbps.
• Značajno smo investirali u optičku infrastrukturu, rekonstrukciju i povećanje kvalitete mreže. Počeli smo pružanjem cjelokupnog portfolija usluga na većini područja novih članica Telemach grupacije (HS, HKB- net, M&H Company, BHB, Velnet i VKT- net)
• Uvrstili smo mnoštvo novih kanala u programsku shemu (preko 20 ove godine) i 90 kanala od početka rada 2010. godine, gdje danas nudimo preko 210 TV kanala i najveći izbor HD kanala (35)
• U pripremi je i obogaćivanje ponude s novim atraktivnim TV kanalima koje ste tražili.

Danas Telemach grupacija predstavlja najbolju platformu za korištenje usluga televizije, broadband interneta i telefonije za kuću i u pokretu (UNIFI, UNIFON, D3GO). Posljednjih 6 godina uspijevali smo zadržati postojeću cijenu osnovne TV usluge uz evidentno povećanje troškova poslovanja u BiH. U isto vrijeme u BiH i regiji prateći svjetski trend rasta cijene programskih prava, cijene slične usluge kod drugih značajnijih operatera porasle su u više navrata, pa su trenutno između 20% – 150% više od naše.
U skladu sa svim navedenim, obavještavamo vas da će od 1.8.2016. godine, mjesečna naknada za održavanje i praćenje kablovskog komunikacijskog sistema iznositi 18 KM.

Pozivamo Vas da iskoristite sve prednosti naših paketnih ponuda Duo TV+TEL, Duo TV+NET i Trio TV+NET+TEL Grande koje i uz ovo nužno povećanje cijene predstavljaju usluge sa značajnim uštedama u odnosu na pojedinačno korištenje usluga Televizije, Telefonije i Interneta od različitih operatera, te stoga i dalje nude najbolji odnos cijene i kvalitete.

Shodno našim Uslovima poslovanja, pretplatnici na koje se odnosi povećanje cijena, imaju pravo odabrati drugi paket usluga ili drugu uslugu, ukoliko je to primjenjivo ili raskinuti važeći pretplatnički ugovor bez obaveze poštivanja otkaznog roka i bez naknade za prijevremeni raskid, najkasnije do 31.08.2016. godine.

Vaš HKB-net