Obavijest o izmjenama i dopunama cjenovnika

By | Uncategorised | No Comments

Obavještavamo vas da od 1.3.2023. stupaju na snagu nove cijene paketa sa uključenom naknadom za mjesečno održavanje KKS za Osnovni TV paket (primjenjivat će se nova cijena za mjesečno održavanje KKS za Osnovni TV paket 23,50 KM sa uključenim PDV-om). Nove cijene paketa možete pogledati na linku.

Izmjene cijena paketa odnose se na sve EON pakete, Duo i Trio pakete koji više nisu u komercijalnoj ponudi, a sadrže ponudu Osnovnog TV paketa sa mjesečnim održavanjem KKS u svom paketu.

Shodno uslovima poslovanja, obavještenje o navedenim izmjenama cijena paketa ćemo poslati elektronskim putem u formi poruke preko svih boxova digitalne Pay TV, EON Smart Boxa i ostalih digitalnih resivera. Kao korisnik imate pravo promjene paketa usluga ili možete raskinuti važeći pretplatnički ugovor bez poštivanja otkaznog roka i bez naknade u roku 30 dana od dana objave izmjene u dnevnom listu.

Novi Cjenovnik HKB-net usluga stupit će na snagu protekom roka od 30 dana, počev od dana objavljivanja.

Zahvaljujemo se na razumijevanju i nastavljamo da ulažemo u unaprjeđenje kvaliteta svih naših usluga sa jasnim ciljem da uvijek nudimo samo vrhunsko korisničko iskustvo.

Obavještenje o promjeni cijene poziva prema Njemačkoj i za uslugu Stanske instalacije

By | Uncategorised | No Comments

Usljed povećanja cijene poziva u Njemačkoj koje je ova država uvela 9. jula 2022. godine, pozivi iz Telemach fiksne mreže prema fiksnoj mreži u toj zemlji od 15. septembra bit će tarifirani prema cijenama iz Zone 3, umjesto dosadašnjih cijena iz Zone 1. Od 15.9.2022. cijena poziva iz Telemach BH mreže prema fiksnim mrežama u Njemačkoj će umjesto 0,2574 KM po minuti iznositi 0,6435 KM po minuti s PDV-om. Također, sa navedenim datumom doći će do izmjene cijene za uslugu Stanska instalacija, umjesto 10,00 KM, primjenjivat će se nova cijena 20,00 KM s PDV-om.

Izmijenjeni Cjenovnik, važeći od 15.septembra 2022.godine bit će dostupan na web stranici i na našim prodajnim mjestima od datuma njegove primjene.

OD 1.1. SVI KANALI SPORT KLUBA U START PAKETU NA HKB-NET

By | Uncategorised | No Comments

Bez kanala Arena Sport od januara
HKB-NET od 1.1. neće više emitovati kanale Arena Sport u okviru svoje kablovske i digitalne ponude.
Korisnike u 2021. očekuju mnogobrojni sportski spektakli. Od sada sve kanale Sport Kluba (SK HD, SK 1 HD, SK 2 HD, SK 3 HD, SK 4 HD, SK 5, SK 6, SK 7, SK 8, SK 9, SK 10, SK Golf HD i SK Esports HD) korisnici HKB-NET mogu da gledaju već u Start paketu.
Korisnicima osnovnog paketa analogne kablovske televizije obogaćujemo ponudu sa SK 4 kanalom.
U Novoj 2021. godini na SK kanalima bit će emitovana najgledanija evropska i svjetska takmičenja: ekskluzivno utakmice njemačke Bundeslige, engleska Premier liga i FA kup, Euroleague i Eurocup, Turska fudbalska liga, Formula 1 i Moto GP, ATP mastersi, košarkaško Evropsko prvenstvo za žene 2021. i Evropsko prvenstvo za muškarce 2022. godine, gdje će igrati i košarkaški Zmajevi.
Na Nova BH korisnici će moći da gledaju sve utakmice fudbalske reprezentacije BiH, kao i da uživaju u dugo čekanom fudbalskom spektaklu EURO 2021 i da prate utakmice reprezentacije BiH u kvalifikacijama za FIFA World Cup 2022 u Kataru i novi ciklus fudbalske Lige Nacija.

Obavještenje o izmjeni cijena

By | Uncategorised | 3 0 komentara

Poštovani korisnici,
Obavještavamo vas da će od 1.4.2019. cijene određenih usluga biti izmijenjene.
Mjesečna naknada za održavanje KKS za Osnovni TV paket kompanija Telemach, KATV HS, HKB-net i M&H Company bit će povećana za 1,60 KM i iznosit će 21,50 KM.
Mjesečna naknada za sljedeće pakete bit će umanjena te će u konačnici sa uvećanom cijenom mjesečne naknade za održavanje KKS za Osnovni TV paket iznositi:

Paket NOVA CIJENA PAKETA NOVA CIJENA PAKETA sa uključenom naknadom za održavanje KKS za Osnovni TV paket u iznosu od 21,50 KM
EON Light TV 24,5 KM
EON FULL TV 30,5 KM
EON Premium TV 45,5 KM
EON Light DUO 47,5 KM
Fiber EON Light TV 24,5 KM
Fiber EON Full TV 30,5 KM
Fiber EON Premium TV 45,5 KM
Fiber EON Light DUO 47,5 KM

Navedene izmjene odnose se i na ponudu za korisnike koji samostalno koriste EON TV uslugu:

Paket NOVA CIJENA PAKETA
EON Light TV 24,5 KM
EON Full TV 30,5 KM
EON Premium TV 45,5 KM

Sve navedene cijene su prikazane sa uključenim PDV-om.
Shodno Uslovima poslovanja Telemach-a, KATV HS d.o.o, HKB – net d.o.o i M&H Company pretplatnici na koje se odnosi povećanje cijena, imaju pravo odabrati drugi paket usluga ili drugu uslugu, ukoliko je to primjenjivo ili raskinuti važeći pretplatnički ugovor bez obaveze poštivanja otkaznog roka i bez naknade za prijevremeni raskid, najkasnije do 1.4.2019. godine.
Kompanija HKB net i kompanija Telemach, odnosno kompanija HS i kompanija Telemach na tržištu nastupaju udruženo gdje je prije svega u interesu zadovoljstvo svih korisnika. HKB-net odnosno HS je nosilac dozvole za distribuciju AV sadržaja i dozvole za pružanje usluge pristupa internetu i dozvole za obavljanje djelatnosti javnih elektronskih komunikacijskih mreža, te shodno tome davalac usluge analogne I digitalne televizije i interneta. Telemach je nosilac dozvole za pružanje fiksnih javnih telefonskih usluga, te shodno tome davalac usluge Telefonije.
Novi Cjenovnik usluga bit će dostupan na web stranicama www.hkb.ba, www.hs-ktv.ba i www.telemach.ba.

Za sva pitanja možete nas pozvati na 1360.